Att jobba som kock

För att kunna jobba på restaurang så behöver man verkligen älska att laga mat. Gör man inte det så ska man inte jobba i restaurang och än mindre som kick. Om man däremot inte bara tycker om matlagning utan verkligen älskar det så är det ett smart val att börja jobba med det. Då är chansen ganska stor för att man kommer att tycka om det längre fram också, även när det blir till en tråkig arbetsrutin.

Det finns en restaurang här i Jönköping som jag skulle kunna tänka mig att anlita själv och då skulle det vara Robins Burger & Steak. Fördelarna med dem som restaurang är att de har så goda burgare och att alla som jobbar där verkar så väldigt trevliga. Det verkar verkligen som en riktigt bra arbetsplats och det känns verkligen som att man kan beställa precis den sortens burgare som man vill ha och få den. Så mycket bättre än det kan det knappast vara.

Jag har varit ute och ätit på Robins Burger & Steak några gånger och då har det alltid varit väldigt gott. Tycker verkligen att de har allt som man kan tänkas önska sig och de har väldigt goda och utvecklade smaker också. Sen vet jag inte om det är kockarna själva som får välja hur de ska laga maten, antar att det är chefen som har bestämt hur det ska lagas och hur de olika burgarna ska se ut och smaka och så har de lärt upp de andra i i restaurangen så att de sen bara behöver fortsätta att laga utifrån det.

Du gillar kanske också...