Dagens plan – restaurangbesök med älsklingen

Alla hjärtans dag, kärleksdagen. Dagen då man ska visa lite extra uppskattning åt de man älskar och bryr sig om. Vilket är lite onödigt egentligen, för det kan man ju göra när som helst egentligen. Men det är ändå lite roligt att göra något litet extra för varandra, varför inte liksom. Antingen så kan man laga mat tillsammans hemma, men vi brukar göra det så för oss skulle det inte blir någon skillnad mot andra vardagar. Tanken är istället att vi ska ut och äta på en restaurang här i Skutskär, nämligen Carlsson i Centrum.

Carlsson i Centrum är en nystartad restaurang så vi har aldrig varit där tidigare och just därför ska det bli väldigt roligt att gå dit. Alltid kul att testa på att gå till nya ställen för att upptäcka lite nya saker. De verkar ha ganska vanlig mat, vilket är bra. Dock har jag inte hört någon som har varit där och ätit på restaurangen så vi har ingen aning om det är gott eller inte. Hoppas på att det ska vara det och tror att det kommer att vara gott också, men man kan ju aldrig vara säker.

Ska i alla fall bli väldigt mysigt att bara gå ut och äta med älsklingen här i Skutskär. Att inte krångla till det utan att bara gå ut till en restaurang för att få en stund för oss själva. Där vi inte behöver tänka på någonting annat än varandra för några timmar. Det borde man göra oftare egentligen. Man får en chans att återfå den där gnistan mellan sig som annars lätt försvinner i vardagens rutiner.

Du gillar kanske också...