Matlagning är kul i lagom mängd

Visst är det kul att laga mat men det är lite samma sak som med mycket annat. Att det är kul så länge det inte blir alldeles för mycket av ett måste. Och matlagning är ett måste. Sen tycker jag det är kul att kunna laga mat för att bjuda gäster, inte för många dock för då beställer jag hellre catering från en restaurang, men är det bara några stycken så att vi blir ett litet sällskap så lagar jag det själv. Men är det något mer, något stort som behöver göras så tycker jag alltid att det låter betydligt bättre när man kan se till att få hjälp med sin matlagning.

Nu de senaste helgerna så har vi haft över ganska stora sällskap hos oss. Först så var det kalas och sen var det dop och då har vi beställt catering här i Linköping och både gångerna från Kockar Hemma, en restaurang i centrala Linköping. De har vi beställt ifrån tidigare också, så vi visste att de var bra. Innan det så hade vi även beställt från en annan restaurang, en catering som var väldigt snålt tilltagen trots att det var väldigt dyrt, så det rekommenderar jag ingen.

Kockar Hemma kan jag dock verkligen varmt rekommendera och det till alla som bor här i Linköping eller runt omkring. Tycker verkligen att de har gjort allting som de kan göra och det märks att de kan sin sak, vilket är väldigt skönt. Finns liksom ingen riktig anledning till att göra något annat när man faktiskt bara kan göra så att man ringer till Kockar Hemma, beställer catering, och får hem riktig god, smakrik och väl tillagad mat lagom i tid tills att festligheterna börjar.