Oerhört smarriga smörgåstårtor!

Varmt välkomna tillbaka hit till min matlagningsblogg! Som många av er redan vet så brukar jag ju faktiskt för det mesta skriva här på bloggen om just mat och ge ut olika recept som jag själv har provat på och tycker är värda att dela med mig av. Dock så hade jag här idag tänkt mig att jag skulle ta och skriva ett par ord kring det här med catering och om ett företag vid namn Möllans Smörgåsbutik AB som erbjuder så otroligt goda smörgåstårtor och smörrebröd för er som befinner er i exempelvis Helsingborg, Ängelholm eller Landskrona med omnejd.

Anledningen till att jag vill ta upp just det här idag handlar väl kanske mest om att jag själv känner att jag verkligen skulle vilja dela med mig av det här företaget, men det handlar ju givetvis även om att det nu under en viss tid har varit så pass många av er som har hört av er hit till mig och vill veta om jag kan rekommendera någon bra catering för olika sorters evenemang bland annat. Efter att jag la ut en bild här på bloggen på den smörgåstårta som jag hade köpt med mig hem här en dag så var det även många av er som ville veta lite mer kring recept och så vidare, men som sagt så hade jag ju faktiskt då köpt med mig den hem och den kom ju då just från Möllans Smörgåsbutik AB. De erbjuder även smörrebröd vet jag och det är också någonting som många av er i Ängelholm, Helsingborg och Landskrona har hört av er angående. Hur som helst så tycker jag absolut att det är hundra procent värt att kika in hos Möllans Smörgåsbutik AB ifall det nu är så att ni är intresserade av att erhålla riktigt bra catering eller helt enkelt vill köpa en god smörgåstårta eller två!